·  TEL. 934 782 401 · EMAIL a8047492@gmail.com
 · 

Notícies

Visita al CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Marins)

02-02-2018

En un dia fret però molt assoleiat els alumnes de 1r de batxillerat van anar al CRAM a fer una recerca al voltant del canvi climàtic i les tortugues marines, en el marc d'una activitat subvencionada per l'Ajuntament.

El CRAM es troba situat a la platja d'El Prat. L'anada es va fer en bicicleta, fet que va fer més agradable la sortida i va facilitar el treball dels valors de l'esport i del respecte al medi ambient. L'activitat que es va dur a terme pretenia posar en pràctica el mètode científic que hauran d'aplicar en el treball de recerca de 2n de batxillerat.

La finalitat era comprovar com l'augment de les temperatures del planeta està afectant la proporció de mascles i femelles en les tortugues i l'efecte que això pot arribar a tenir en la supervivència de l'espècie. També van poder conèixer els protagonistes d'aquesta història, atès que en el CRAM viuen algunes d'aquestes tortugues recuperades de situacions en perill i que, en algun cas, no poden tornar al mar. Una d'elles té ja els 50 anys!


Xarxes socials: